ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία VIDEORAMA (www.videorama.gr) παρέχει, από το 1984, με ιδιαίτερη επιτυχία, υπηρεσίες και προϊόντα με αντικείμενο τον ευρύτερο χώρο της Ψυχαγωγίας, τόσο μέσω ενός δικτύου εξειδικευμένων καταστημάτων, όσο και μέσω ευρύτερων συνεργασιών και υποστήριξης που παρέχει σε μεμονωμένα καταστήματα. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και εμπειρία της, πρωτοστατεί στις εξελίξεις στο χώρο της Οικιακής Ψυχαγωγίας (Home Entertainment) στην Ελλάδα και είναι περήφανη καθώς όλο και περισσότερες οικογένειες απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που προσφέρει, με επίσκεψή σας, στα καταστήματα VIDEORAMA ή μέσω του www.videorama.gr, ξεπερνώντας σήμερα τα 150,000 μέλη.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Επίσης, από το 2007 με το brand WEIRDWAVE, δραστηριοποιείται στην διανομή ανεξάρτητων κινηματογραφικών ταινιών απ όλα τα μεγάλα φεστιβάλ του κόσμου, καθώς και στην εκμετάλλευση των χειμερινών κινηματογραφικών αιθουσών Άστορ και Ανδόρα, καθώς και των θερινών Στέλλα, Κάρμεν και Σινέ Δάφνη.

Από την ίδρυσή της, η VIDEORAMA, πρωτοπόρα στον χώρο της Οικιακής Ψυχαγωγίας, διαθέτοντας την μεγαλύτερη Ταινιοθήκη της Ελλάδος με περισσότερους από 45.000 τίτλους, καθιέρωσε μια σειρά από καινοτομίες, όπως:

Συγκέντρωση σπάνιων ταινιών, ελληνικού κινηματογράφου, τέχνης, cult, διάσημων σκηνοθετών, κ.λπ. για τους σινεφίλ. Ταξινόμηση των ταινιών της σε περισσότερες από 400 ειδικές κατηγορίες. Πολλαπλά γνήσια αντίτυπα σε όλες τις κινηματογραφικές επιτυχίες για την γρήγορη εξυπηρέτηση σας. Διαρκή επιμέλεια για την πλούσια ταινιοθήκη όλων των σημείων πώλησης που διαθέτει. Εξαιρετικά οργανωμένα τμήματα DVD για αγορά ή ενοικίαση. Μεγάλη ποικιλία αναλώσιμων ήχου και εικόνας σε τιμές χονδρικής.

Οι κεντρικές υπηρεσίες της εταιρείας, που στεγάζονται σε σύγχρονους χώρους, επί της Αγ. Μελετίου στη Κυψέλη, διαθέτουν την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και οργανωτική διάρθρωση - διασφαλίζοντας για κάθε κατάστημα του δικτύου σύγχρονες και λειτουργικές διαρρυθμίσεις, αποτελεσματική ταξινόμηση των ταινιών και απερίσκοπτη τροφοδοσία - και παρέχουν εγγύηση για την γρήγορη ενημέρωση, ανεύρεση και εξυπηρέτηση των φίλων του βίντεο.

Θα βρείτε στο VIDEORAMA και στο www.videorama.gr οποιαδήποτε σπάνια ταινία, αρκεί να έχει κυκλοφορήσει στο βίντεο.

Image